[Bolsa framboesa by Fulvio Bonavia-Paris]
O luxo dos supermercados chics de Paris, "La Grande Epicerie", hospedou 14 fotos de Fulvio Bonavia. O artista divertiu-se, girando de cabeça para baixo os acessórios do mundo fashion, criando uma espécie de moda-gourmet. A bolsa é feita de framboesas, o cinto com sardinhas, alcachofras sobre o boné, o anel é de presunto e orelógio é um kiwi! Em seu livro "Uma questão de gosto", Fulvio Bonavia mescla alta-costura com cozinha com resultados garantidos a atormentar fashionistas e foodies similares.
[Bolsa brócoli]
[Bolsa fromage]
[Cinto sardinha]
[Cinto tagliarini al dente]
[Sapatilha berinjela]
[Boné de alcachofra]
[Anel de presunto]
[Sofá de ovos]
[Relógio kiwi]
[Guarda-chuva salada]
The luxury chic supermarket of Paris, La Grande Epicerie, hosts 14 photographs by Fulvio Bonavia. The artist amused himself by turning upside down fashion accessories in a gourmet way. The handbag is made in raspberries, the belt with sardines, artichokes on the cap, the ring is full of Bayonne ham and the watch is a kiwi! In his book "A Matter of Taste", Fulvio Bonavia fuses haute couture with cuisine with results that are guaranteed to tantalize fashionistas and foodies alike. Step out in style in a pair of corn espadrilles. A tagliatelle belt makes for a delicious main course, but should always be worn al dente. Later, for dessert, you can dine on fruit-paste bangles and a cheese necklace, then dance the night away in a pair of aubergine slippers!
Hope you like it!
Feliz Dia dos Pais,
Saudades...
2 comentários:
Clever!
Phenominal!!! :)
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